dinsdag 25 februari 2014

Ongekende Resultaten of Goede Training?

Het zal je niet ontgaan zijn: Nederland scoort enorm goed op de Olympische Winterspelen. De ene na de andere medaille halen de sporters binnen. Het brengt bij mij iedere keer weer een glimlach en soms zelfs een traan van ontroering op het gezicht.
Sporters trainen soms jaren voor die ene beslissende wedstrijd, dat ene moment waarop ze willen pieken. De weg er naartoe is vaak zwaar en vraagt om offers en dat hebben ze er graag voor over.

Fantastische resultaten gaan vrijwel altijd gepaard met bewuste, langdurige en gecommitteerde training. Geweldige resultaten komen echt niet uit de lucht vallen, hoe makkelijk het er soms ook uit kan zien!
We trainen allemaal, de vraag is alleen voor wat? Heel veel mensen trainen voor negatieve resultaten, omdat ze geen bewust doel voor ogen hebben. Mensen die hun partner negeren en kleineren, trainen voor een echtscheiding. Mensen die meer uitgeven dan ze verdienen, trainen voor financiële problemen. Mensen die meer eten dan ze verbranden, trainen voor een hartaanval.

Welke doelen heb jij in je leven en welke training zet je dagelijks in om die doelen te behalen?

Ik wens je heel veel mooie medailles toe! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten