maandag 17 februari 2014

Die nieuwe toekomst komt als vanzelf tevoorschijn wanneer je de worstelingen echt aangaat

Deze week sprak ik iemand waar ik jaren geleden een serie coachgesprekken mee heb gehad.
We hebben elkaar 5 jaar niet gesproken en het was heel leuk om elkaar weer te zien. Hij heeft een nieuwe baan, gaat binnenkort samenwonen, heeft een goede band met zijn kinderen, loopt kaarsrecht en is ontspannen in zijn omgeving. Hij bedankte me voor de coaching die we samen hebben gedaan. Het was een uitdagende tijd voor hem geweest maar uiteindelijk is hij nu terecht gekomen op een plek in zijn leven die hem uitstekend bevalt.

Ik had deze week ook een gesprek met iemand die nog midden in dat proces zit om te ontdekken wat het is dat hij eigenlijk wil. Wie hij wil zijn, hoe hij wil handelen, waar hij voorrang aan wil geven en wat hij los wil laten. Niet makkelijk allemaal.


We hebben het contrast van roerige tijden nodig in ons leven om te komen tot een hogere versie van onszelf: stoppen met leven op de automatische piloot om het roer weer helemaal zelf in handen te nemen en zelf de koers uit te zetten. De uiteindelijke bestemming is dan vaak zoveel mooier dan we op de automatische piloot hadden kunnen bedenken!

Ben je of ken je iemand die worstelt met uitdagingen of de koers niet kan vinden? Samen komen we er vitaal en vol zelfvertrouwen uit.

Bel of mail ons voor een goed en gedegen ontwikkeltraject. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten