dinsdag 25 juni 2013

Af en toe moeten we het evenwichtspunt in ons leven verleggen:


Vorige week schreven we over de continue afwisseling tussen actie en reflectie als gezond ritme in een leven waar groei en ontwikkeling in zit. Om echt te kunnen ontwikkelen, hebben we na tijden van groei en succes ook even tijden van stilstaan en reflectie nodig. We gaan van grote hoogten soms gevolgd door diepe dalen.
Denk je dat dit alleen geldt voor ons “gewone” mensen, dan heb je het echt mis. Het gaat zeker en misschien wel juist op voor de “beroemde en succesvolle” mensen op deze planeet. Van de buitenkant zien we alleen de glamour en de successen. Heel af en toe durft ook iemand te vertellen over de persoonlijke perioden van pijn, wanhoop en introspectie. Om er vervolgens beter en meer volwassen uit te komen dan ooit te voor.

In bijgaand interview van 31 minuten vertelt de wereldberoemde Dog Whisperer Cesar Millan over zijn eigen proces van ogenschijnlijk groot succes naar een periode van persoonlijke wanhoop om daarna als een rijker en wijzer man de volgende fase van zijn leven in te gaan.
Boeiend en inspirerend, ook als je niet van honden houdt!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten