maandag 3 oktober 2011

De Blogs van De Reis van je Leven

De Reis
Het programma De Reis van Je Leven bestaat al sinds 1998. In die tijd zijn er al vele artikelen geschreven en verschenen. Vanaf heden zullen er regelmatig blogs worden gepubliceerd !


Personal Coaches
Wij zijn op dit moment met 5 personal coaches. Sinds het overlijden van oprichter Wim Beijer in 2008 heeft het biografisch wandelende coachingsprogramma





inhoudelijk vrijwel geen veranderingen ondergaan. Wel zijn er aan de buitenkant enige veranderingen geweest.


Social Media
Voortzetting met meerdere coaches, een ander logo, een nieuwe site, een landelijke opzet. Op dit moment zijn we bezig om ook de sociale media te benutten. Via Twitter, Linkedin, Blogs kunnen mensen die op een keerpunt in hun leven staan kennis nemen van ons programma. En ook op allerlei manieren met ons communiceren.


Toekomstreizen
In de toekomst zullen er mogelijk ook inhoudelijke aanvullingen op het bestaande programma komen. We nemen voor de ontwikkeling hiervan alle tijd. Er zijn al zoveel mensen op een kruispunt verder geholpen en we onderzoeken voortdurend hoe we dit optimaal kunnen blijven voortzetten.


Hollen en Stilstaan
In de snel veranderende wereld blijft juist de behoefte bestaan - en neemt alleen maar toe - aan bewustwording, stilstaan, verbinding en keuzes maken.

Rob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten